Hotel EggersOm du varit i Göteborg har du säkert gått förbi Hotel Eggers vackra fasad vid Drottningtorget. Bakom fasaden döljer sig ett 70-tal vackra rum som alla är individuellt inredda. Större och lyxigare rum varvas med mindre för den som vill bo lite billigare.

Hotellet är ett av Sveriges äldsta hotell som fortfarande är i drift. Grunden är byggd på rester av den gamla stadsmuren från 1600- och 1700-talen och delar av huset är från 1820. Hotellet har haft många berömda gäster, bland annat möttes Zorn, Liljefors, Nordström och andra kända konstnärer här och bildade Konstnärsförbundet 1886.

Med sin placering vid Drottningtorget är det nära till allt, vare sig du är affärsresenär eller turist. För dig som behöver konferenslokaler finns det och om du vill turista erbjuds olika paketlösningar. Håll utkik på hotellets hemsida.

Hotellet har en egen restaurang som varit mötesplats för Göteborgarna sedan 1800-talet. Antingen väljer du den exklusiva övre våningen eller varför inte pröva någon av Eggers smårätter i den nedre restaurangen . Om du vill inleda kvällen med ett glas vin finner du dig snabbt tillrätta i baren, eller kanske på uteserveringen om vädret tillåter.

Inom några minuters promenad…

Centralstationen
Trädgårdsföreningen
Operahuset
Avenyn
Ullevi

Priser: Från 770:- för enkelrum på helgen till 2300 för finaste dubbelrummet mitt i veckan.
Adress: Drottningtorget, 40125 Göteborg
Tel: 031 - 333 44 40

Boka rum på Hotel Eggers med:

Hotels.se
Bokahotell.se

Kategorier: