Spar Hotel MajornaInte långt från Slottsskogen och alla mysiga krogar och caféer i Linnéstan och Haga ligger Spar Hotel Majorna. Ett prisvärt boende såväl för affärsresenärer som dig som turistar. Med spårvagnen når du snabbt centrum. Kommer du med bil finns 40 avgiftsfria garageplatser.

Rummen är modernt inredda med telefon, kabel-tv, skrivbord, fåtölj, helkaklade badrum och hårtork. Vissa rum är också utrustade med mini-kök för dig som vill kunna laga något eget att äta. Många av rummen nås av antingen fast eller trådlös Internetuppkoppling och för dig som behöver låna dator finns hotellets gästdator till förfogande helt utan kostnad. Till sommaren öppnar ett lekrum för de yngre gästerna.

På hotellet serveras en härlig frukostbuffé och för grupper kan även lunch och middag bokas. På eftermiddagen öppnar baren som serverar smårätter och dryck. I receptionen säljs även dryck och smörgåsar. Om det är vackert väder är hotellets terrass den perfekta platsen att koppla av efter en dag på stan.

Priser: Från ca 600 kr för enkelrum på helgen. 400 kr i enkelrum för studenter.
Adress: Karl Johansgatan 66-70, 414 54 Göteborg
Tel: 031-751 07 00

Boka rum på Spar Hotel Majorna med:

Hotels.se
Bokahotell.se