Apple HotelApple Hotel har 114 modernt inredda rum i olika storlekar, från enkelrum till kingsize eller trippelrum. Alla rum har kabel-tv och är utrustade med välutrustade badrum. För dig som vill bo riktigt bekvämt finns specialutrustade dubbelrum där DVD/CD spelare och morgonrock ingår.

I alla priser ingår en härlig frukostbuffe som sommartid kan ätas vid utomhuspoolen och vädret tillåter. Hotellet har också ett välutrustad gym och efter renovering öppnar även en relaxavdelning.

För dig som reser i tjänsten finns hotellets business-center där du får tillgång till Internet och kan skicka fax, e-post, kopiera eller låna scanner. Hotellet har även möjlighet att ordan konferenser för upp till 300 deltagare.

Hotellet ordnar konferensmåltider för större och mindre sällskap. En festvåning lämplig för kalas såväl som företagsarrangemang finns också.

I hotellets bar kan du ta det lugnt med ett glas vin och beställa enklare rätter. På helgerna bjuds det ofta på underhållning och live-musik. Håll utkik på hotellets webbplats.

För dig som kommer för att turista i Göteborg finns speciella erbjudanden. Varför inte boka ett Lisebergs-, Universeum- eller Golf-paket. Hotellet har också förmånliga studenterbjudanden.

Hotellet ligger fem minuters bilfärd eller 10 minuter med spårvagn från Göteborg City. För dig som kommer med bil finns fri parkering.

Priser: Med studentrabatt från 350 kr enkelrum eller 500 kr för dubbelrum. Annars från 565:- för enkelrum på helgen.
Adress: Apple Hotel & Konferens, Torpavallsgatan 6, 416 73 Göteborg
Tel: 031-25 11 00

Boka rum på Apple Hotel med:

Hotels.se
Bokahotell.se